Набір для новонародженного "Міккі Маус" - те що треба юним моднікам!
Набір одягу для новонародженого боді та сліп Міккі маус - фото

Набір одягу для новонародженого боді та сліп "Міккі маус"

в наявності
895 грн
термін виготовлення 1-5 робочих дні

Набір одягу для новонародженого «Міккі Маус» складається з найнеобхідніших речей, які обов'язково будуть актуальні в перші і не тільки дні життя малюка. Набір для новонародженого «Міккі Маус» має оригінальний дизайн і виглядає дуже ошатно.

Адже чого тільки вартий високоякісний принт із зображенням веселого, бешкетного і милого мишеня! Тому буде не зайвим заздалегідь подбати про те, щоб купити такий чудовий комплект одягу.

Розмір
  • 56 (0-1міс.) новонароджений
  • 62(0-3міс.)
  • 68(3-6міс.)
  • 74(6-9міс.)

 

Думаєте про те, що подарувати дитині з нагоди її народження? Все просто! Адже ви можете придбати чудовий набір для новонародженого «Міккі Маус». Який, як дитина, так і його батьки обов'язково гідно оцінять.

По-перше, набір для новонародженого «Міккі Маус» складається з двох практичних, потрібних кожному малюку, та актуальних речей. Боді з довгими рукавами, що дозволяє легко і швидко міняти памперс дитині та сліп, в якій дитина почуватиметься тепло, затишно та комфортно. А по-друге, набір для новонародженого «Міккі Маус» виглядає дуже прикольно та оригінально

У нас ви можете замовити набір для новонародженого «Міккі Маус» не тільки в чорному виконанні, але і, наприклад, в білому. Відповідно, він личить як хлопчику, так і дівчинці. У будь-якому випадку він обов'язково порадує дитину своїми ніжними дотиками, а батьків її прекрасним зовнішнім виглядом.

Одиниця виміру
комплект
Вкажіть стать
хлопчик
10907
komplekt
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається