Боді на перший день народження ONE year сердечко - магазин Happykids
Боді на перший день народження ONE year сердечко

Боді на перший день народження ONE year сердечко

в наявності
295 грн
термін виготовлення 1-5 робочих дні

Оригінальне боді для хлопчика з написом One year – ідеальне вбрання для малюка на його перший день народження. В якому він виглядатиме стильно, модно, і актуально.

При цьому завдяки використанню натуральної тканини почуватися максимально комфортно.

Тож свято обов'язково вдасться на славу. А цей боді на перший день народження для хлопчика, обов'язково знадобиться йому та його батькам і у повсякденному житті.

Колір виробу
  • Білий
  • Чорний
  • Червоний
Розмір
  • 74(6-9міс.)
  • 80(9-12міс.)
  • 86(12-18міс.)

 

Боді для хлопчика "One year" - виглядає по-справжньому святково і ошатно. Саме те, що потрібно для того, щоб малюк у свій перший День народження був у центрі уваги. І радував своїм зовнішнім виглядом усіх гостей.


Купити боді для хлопчика "One year" ще означає придбати ідеальний варіант для сімейної фотосесії. Тим більше, у вас є чудова нагода замовити його в нашому інтернет-магазині з ім'ям вашого малюка. Так що боді для хлопчика "One year" - це ще й ексклюзив. Саме те, що потрібне королю свята цього дня.

Також, за бажанням, ви можете зробити вбрання ще цікавішим. Наприклад, докупивши до нього шкарпетки з таким самим тематичним написом. Який наноситься за допомогою висококласної термоплівки, що робить його рівним та надійним. Матеріал – 100% висококласна, м'яка, приємна до тіла бавовна. Знизу боді застібається на 2 практичні заклепки.

Одиниця виміру
боді
Вкажіть стать
хлопчик
Тема напису
день народження
11028
bodi
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається