Світшот для хлопчика із написом The best son |Інтернет-магазин дитячий
Світшот хлопчику з написом The best son - фото

Світшот хлопчику з написом "The best son"

в наявності
355 грн
термін виготовлення 1-5 робочих дні

Світшот для хлопчика "The best son" – краще за будь-які слова скаже про те, кого найбільше люблять у сім'ї. А заразом дозволить маленькому чоловікові наочно продемонструвати свій статус і показати хто тут головний і хто знаходиться в центрі уваги.

Крім того, цей світшот дуже практичний. І обов'язково знадобиться як для повсякденного носіння, так і як ошатний одяг. Тому, збираючись купити світшот для хлопчика "The best son", ви приймаєте правильне рішення.

Розмір
  • 68(3-6міс.)
  • 74(6-9міс.)
  • 80(9-12міс.)
  • 86(12-18міс.)
  • 92 (1-2 роки)

 

Вирішивши замовити світшот для хлопчика "The best son", ви купуєте своєму малюкові відмінне, якісе, і що найголовніше - універсальне вбрання. Яке можна носити дитині як удома, так і одягати на прогулянку. Навіть у прохолодну погоду. Адже воно виконаноз добре «дихаючої, але в той же час більш щільної тканини.


Більш того, світшот для хлопчика "The best son" має нейтральне забарвлення. А це означає, що він обов'язково буде личити вашій дитині. Більше того, такий напис є дуже символічним, і без жодних слів скаже про те, що ви думаєте про своє чадо. Тому, купити такий чудовий світшот для хлопчика "The best son", буде правильним рішенням у всіх відношеннях. Тим більше, це чудове вбрання буде выдмынним рышенням для фотосесії. Яке буде гармонійно виглядати з будь-якими штанцями з нашої колекції.


У виробництві дитячого одягу, ми використовуємо виключно натуральні та висококласні матеріали. Тому світшот для хлопчика "The best son" буде чудово виглядати навіть після безлічі прань. А напис завжди знаходитися на своєму місці.

Одиниця виміру
шт
10910
svitshot iz zanyzhenoiu spynkoiu
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається