Світшот для дівчинки з баскою Маміна бусінка | Інтернет-магазин дітям
Світшот нарядний для дівчинці з баскою Мамина бусинка - фото
Світшот нарядний для дівчинці з баскою Мамина бусинка - фото
Світшот нарядний для дівчинці з баскою Мамина бусинка - фото
Світшот нарядний для дівчинці з баскою Мамина бусинка - фото

Світшот нарядний для дівчинці з баскою "Мамина бусинка"

в наявності
355 грн
Колір напису
Мова напису
Додати аксесуари
Розмір штанів відповідають розміру боді/футболки, колір підбирається під товар, що на фото
Сума доплати
термін виготовлення 1-5 робочих дні

Хто «Маміна бусінка»? Звичайно ж, маленька дівчинка, яка нещодавно з'явилася на світ. І яка має виглядати як справжня юна принцеса. Для чого їй звичайно знадобиться чудовий світшот для дівчинки з баскою, і з оригінальним написом «Маміна бусінка» у якому вона буде як почуватися, так і виглядатиме на всі 100%.

Тим більше, таке вбрання буде актуальним навіть для урочистостей. Адже комплект «Маміна бусінка» буде ідеальним вбранням для будь-якого свята.

Колір виробу
  • Чорний
  • Персик
  • Ліловий
Розмір
  • 68(3-6міс.)
  • 74(6-9міс.)
  • 80(9-12міс.)
  • 86(12-18міс.)
  • 92 (1-2 роки)

 

Якщо ви хочете, щоб ваша дівчинка виглядала як справжнісінька модниця, вже з перших днів свого народження, то в такому разі, буде не зайвим задуматися про те, щоб купити світшот з баскою «Мамина бусінка». Який, є стильним та оригінальним вбранням. І може одягатися не тільки для повсякденного носіння, а й з будь-якої урочистої нагоди.


Кращого вбрання для юної принцеси, ніж світшот із баскою «Мамина бусінка», купити який ви можете в нашому інтернет-магазині «Хепі Кідс» навряд чи можна вигадати. Тому обов'язково скористайтеся такою чудовою можливістю, придбати такий одяг для своєї доньки.


Світшот «Мамина бусінка» являє собою кофтинку з довгими рукавами, доповнену спідничкою. Яка, чудово виглядатиме в комплекті з оригінальною пов'язкою на головку, і штанцями в такому ж кольорі. Ну а оригінальний, прикольний принт обов'язково порадує вас своєю практичністю. Тому, якщо ви хочете, щоб ваша мала відчувала себе максимально комфортно, і в той же час чудово виглядала, обов'язково подумайте про те, щоб купити світшот з баскою «Мамина бусінка».

Одиниця виміру
шт
10911
svitshot z baskoiu
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається

Покупці, які купили цей товар, також купили: