Як визначитись з розмірами та правильно підібрати одяг дитині за віком - Happykids
Як визначитись з розмірами та правильно підібрати одяг дитині за віком

Підбір одягу для дитини будь-якого віку – непросте завдання. Потрібно передбачити безліч нюансів: одяг має бути зручним, мати невеликий запас на виріст, тканину варто використовувати тільки гіпоалергенну найвищої якості.

Розміри дитячого одягу – різні стандарти

Далеко не завжди дитину можна взяти з собою в похід по магазинах, щоб приміряти речі. Одяг для новонароджених взагалі доводиться купляти на око з надією вгадати. Різні стандарти у деяких країнах призвели до того, що розмірні таблички можуть відрізнятися. Деякі виробники вказують розміри за допомогою латинських літер, інші – цифрами, що може призвести до плутанини. 

Розмірна табличка одягу для дітей

Щоб не мучити дитину примірками, всі розміри давно занесені до спеціальних таблиць, які допоможуть вибрати потрібний одяг з урахуванням зросту дитини, обхвату її грудей і стегон, а також довжини рук і ніг. Але кожна дитина індивідуальна, вона може взагалі не підходити під вікові мірки, зазначені в таблицях. Тому, якщо вибираєте одяг для дитини, краще заздалегідь виміряти всі параметри та використовувати їх.

Перед походом у магазин або вибором дитячого одягу в інтернеті виміряйте:

  • Зріст дитини. 
  • Обхват грудей.
  • Ширину спинки.
  • Довжину рук. 
  • Довжину ніг. 

Таблиця розмірів дитячого одягу

Якщо дитині не більше 3 років, їй підходить одяг, на якому вказано зріст від 56 до 98 см. Дітям молодшого, середнього та старшого шкільного віку купують речі розмірів від 98 до 176 см. Різниця між кожною ростовкою становить 6 см. 

Вік дитини Зріст, см Розмір одягу
0 – 3 міс. 56 – 62 18
3 – 6 міс. 62 – 68 20
6 – 9 міс. 68 – 74 22
9 – 12 міс. 74 – 80 24
12 – 18 міс. 80 – 86 26
1 рік 86 – 92 28
2 роки 92 – 98 28
3 роки 98 – 104 28
4 роки 104 – 110 28
5 років 110 – 116 30

Розмірна сітка дитячого одягу HappyKids

Дбайливі виробники не менше за покупця зацікавлені, щоб дитячі речі були впору. Саме тому всі описи одягу ми супроводжуємо детальними додатковими характеристиками. На сторінці кожного товару можна подивитися розмірну сітку. В залежності від виду дитячого одягу, вказуються основні та додаткові параметри. 

Наприклад: довжина та ширина футболки, довжина боді до памперса, обхват талії, кроковий шов, довжина комбінезона або сліпа до п’яточки. Усе це спрощує купівлю будь-якого дитячого одягу потрібного розміру. Щоб дізнатися, яку річ купити, потрібно всього лише взяти сантиметрову стрічку та зробити відповідні заміри.

Заміри речей не збігаються з розмірною сіткою

У такому випадку можна звернути увагу на одяг більшого або меншого розміру. 

Якщо є сумнів у тому, чи підійде одяг, радимо зв'язатися з консультантом онлайн-магазину HappyKids, який відповість на запитання та прояснить усі питання. 

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів