Як сфотографувати дитину по місяцях – оригінальні ідеї від HappyKids - Happykids
Як сфотографувати дитину по місяцях – оригінальні ідеї

Перший рік життя дитини настільки важливий, що всі батьки бажають залишити в пам'яті чудові спогади! Сам тому ми пропонуємо добірку з цікавих та незвичайних ідей для фото малюка у гарних наборах 12 боді по місяцях.

Захопливі щомісячні фотосесії

З цими ідеями вам точно буде чим наповнити перший фотоальбом малюка! Водночас спостерігати за цими змінами так цікаво! На фото чітко видно, як малятко дорослішало та змінювалося місяць за місяцем. Це неймовірний час, коли всього лише за рік дитина росте так стрімко та перетворюється з крихітного немовляти на маленьку людину! Ось чому ми радимо обов'язково фотографувати малюка у боді по місяцях, щоб потім побачити щось неймовірне.

Набори 12 боді по місяцях для щомісячних фотосесій

Думаєте для креативної фотосесії немовляти багато потрібно? Гарно та цікаво оформити її можливо і в домашніх умовах. Милі дитячі фотосесії для малюка у красивих наборах боді на кожен місяць підходять для тих, хто активно веде власні сторінки в соцмережах, а також тих батьків, хто бажає залишити в пам’яті приємні спогади про зростання рідної крихітки.  

Найкращі ідеї домашньої фотосесії новонародженого  

Всі діти люблять мультфільми, а особливо з улюбленими героями. Одягніть немовля в найпопулярніші обличчя з фільмів, мультфільмів і щомісяця змінюйте образ.  

У світі тварин

Тварини є найкращими друзями для немовлят. Виберіть відповідний колір для фону та придумайте, хто стане другом для вашого немовляти – маленьке кошеня чи грайлива мавпа? Так місяць за місяцем у вас збереться цілий зоопарк із різними тваринками.

Сходинки

Якщо немає можливості придумувати щомісяця ідеї для фото, цей варіант точно для вас! Збудуйте уявні сходи з числами, наприклад, з рушників і щомісяця просувайте немовля у новому боді на сходинку вище.

Я – футболіст! Я – супергерой!

Уже з дитинства приблизно можна зрозуміти, яке заняття приносить немовляті зацікавленість. Наприклад, футбол, баскетбол, риболовля. Коли малюк підросте і подивиться на фото, точно не впізнає себе в різних образах.

Від хобі – до професії!

Переодягайте малюка щомісяця в різні образи та експериментуйте. Кухар або  лікар, дизайнер чи художник – що сподобалося найбільше? А через 10 років покажіть фото та дізнайся думку вже дорослої дитини.

Не по днях, а по годинах

Посадіть дитину на крісло поруч з улюбленою іграшкою. Це одна з найпростіших ідей, тут вам не потрібно багато вигадувати, а на тлі іграшки буде помітно наскільки виріс малюк.

Квіти

Ще одна з найпростіших ідей – квіти. Покладіть малюка на м'яку ковдру і викладіть із квітів відповідний місяць.

Новий місяць – нове свято

Придбайте пелюшку-календар – для домашньої фотосесії це чудова ідея на кожен місяць. Тут навіть вигадувати нічого не потрібно, просто щоразу переодягати дитинку у нове боді з відповідною цифрою та укладати для фотосесії ніби за кроком годинникової стрілки!  

Ми підказали вам кілька ідей для фотосесії немовлят, кожна відрізняється своєю креативністю. Думаємо, що одна з них вам точно буде до душі.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів