Що потрібно новонародженій дитині – товари у пологовий будинок і на виписку - Happykids
Що потрібно новонародженій дитині – товари у пологовий будинок і на виписку

На останніх місяцях вагітності майбутня мамочка хоче скупити в магазинах все навколо. Природно, після народження малюка виявиться, що певна частина приданого не знадобилася. Хочемо застерегти майбутніх мам від нерозумних покупок. Для цього ми склали список речей для новонародженого з предметів, які дійсно знадобляться.

Список речей новонародженому у пологовий будинок 

 1. Пелюшки – потрібні навіть, якщо ви не плануєте сповивати дитину. Їх можна використовувати як рушники, простирадла, викладати на них дитинку. На перший час знадобиться 3 тонких і 3 теплих пелюшки.

2. Сліпи, боді, чоловічки – дуже зручні при одяганні крихітки, зміні підгузника.  

3. Шапочки – тоненькі та теплі. 

4. Шкарпетки, пінетки.  

5. Антиподряпки новонародженому на ручки – малюки народжуються з довгими нігтями та  можуть себе травмувати. 

6. Теплий одяг за сезоном – для холодної пори року малюку знадобиться комбінезон. Втім, краще теплі дитячі речі купувати вже після народження, щоб не помилитися з розміром. 

Набори до пологового будинку

Товари для новонародженого, звичайно, можна купляти окремо. Але набагато гарніший вигляд мають набори одягу для новонароджених – з іменами, милими написами, ніжними принтами та щирими побажаннями. Близькі та рідні малюка, безсумнівно, будуть раді придбати ексклюзивні набори для новонароджених. 

Подарунки новонародженим

Комплекти на виписку можуть складатися з базових речей. За бажанням завжди можна зібрати у подарунок власний набір до пологового будинку з додаткових предметів. Наприклад, новонародженій дівчинці – спідничка з фатину, яскравий бант або пов’язка. Новонародженому хлопчику – цікава шапочка з вушками, крихітні шкарпетки та іменні іграшки. 

А якщо про щось забули або вчасно не придбали, не сумуйте! В каталозі магазину HappyKids ви швидко виберете стильні та комфортні набори для новонароджених на виписку, в яких все продумано до найменших дрібниць.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів