Що одягнути новонародженій дитині на Новий рік? Happy Kids - Happykids
Що одягнути новонародженій дитині на Новий рік?

Що найкраще одягнути новонародженому малюку на Новий рік? Щоб головне свято зими запам'яталося вам надовго у вигляді красивих фото, потрібно заздалегідь подумати про те, як одягнути дитину на Новий рік. 

Новорічний одяг – красивий та зручний

Важливо, щоб дитячий одяг на Новий рік був не тільки красивим, але й зручним. І головне, він має подобатися дитині. В приємному вбранні вона буде почуватися безтурботно і з задоволенням позувати.

  • Дівчаткам пасуватимуть яскраві різдвяні комплекти «Моє перше Різдво» – іменні боді, теплі штанці та новорічна солошка. Щоб донька відчула себе принцесою, можна вибрати ошатну пишну спідничку з фатину.

  • Хлопчика можна одягнути у боді з краваткою-метеликом та шапочку з зірочкою або ялинкою. У такому модному костюмі він буде зовсім, як тато. 

  • Діти матимуть особливо милий вигляд у новорічних шапочках, пов’язках та бантах, тематичних шкарпетках та гольфах. 

  • Можна одягнути малюка в костюм з принтом якоїсь тварини символа наступаючого або казкового новорічного героя. 

Як одягнути новонародженого на новорічну фотосесію

Святкова фотосесія з немовлям – це приємні спогади для його батьків і вже потім, коли малюк підросте, ви зможете поділитися цим чудовим моментом зі своєю дитиною. 

  • Насамперед, маленькій людині важливий комфорт! Не жертвуйте цим на користь ефектного костюма. Якщо ваше чадо почуватиметься незатишно, воно може почати вередувати або плакати.

  • Рекомендуємо придбати новорічні боді для малюків HappyKids, новорічні костюми для новонароджених або інший дитячий одяг з натурального трикотажу. 

  • В екологічній і приємній до тіла тканині ваш малюк почуватиметься тепло і затишно. Навіть, якщо ви плануєте провести новорічну фотосесію в студії.  

  • Щоб зайвий раз не турбувати немовля під час фотосету, підберіть таке вбрання, яке можна легко трансформувати в інше, швидко замінити штанці або шапочку або шкарпетки.  

  • Якщо у вас старша дитина, ви можете дозволити собі більше простору для фантазії та замовити оригінальні новорічні футболки.  

Як одягнутися на новорічну сімейну фотосесію

Сімейна фотографія – це зворушливий момент відображення вас та індивідуальності вашої сім'ї. Постарайтеся підібрати одяг для всіх членів сім'ї в одному стилі з різними персонажами або малюнками з новорічною тематикою. 

Усі речі та аксесуари мають гармоніювати між собою. Це передає загальний дух сім'ї, робить її єдиним цілим.

Популярний варіант family look для новорічної сімейної фотосесії: однакові футболки з цікавими написами чи принтами. Можна використовувати різний одяг, але з подібними новорічними символами та елементами. Наприклад, новорічні шапочки, шарфи або шкарпетки.

Що подарувати новонародженому на Новий рік

Що подарувати малюку на Новий рік або який одяг потрібно купити для новонародженого взимку? Ці питання всі майбутні батьки невпинно чують напередодні знаменного дня. 

Стосовно цього питання близьких, найкраще не відмовчуватися, аби не накопичувати непотрібні речі. Варто скласти, для охочих обдарувати немовля, перелік покупок для новонародженого на Новий рік або взимку. 

Список має містити речі, які стануть у пригоді протягом хоча б перших 3 місяців, і ті предмети гардероба, які є найбільш потрібними. Це можуть бути різноманітні боді, іменні комплекти для дівчат та хлопчиків, рукавички-царапки, шкарпетки, комбінезони та сліпи для новонароджених. А замовити та купити дитячий одяг, іграшки, аксесуари та багато іншого допоможе наш сайт. 

Новорічна казка

Підібравши гарне й оригінальне вбрання, ви піднімете настрій собі та своєму малюку, а потім будете із задоволенням згадувати той час, коли всією сім'єю позували. Надихайтеся та зустрічайте цей Новий рік у найпозитивнішому настрої!

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів