Подарунки мамі на День матері - Happykids
Подарунки мамі на День матері

У День матері ми хочемо показати свою любов до людини, яка подарувала нам життя і виховала нас. Ідеї подарунків на День матері, які ми пропонуємо, якнайкраще здатні передати почуття до мами.

Подарунки  на свято матері

Вибір, який подарунок сподобається мамі найбільше, залежатиме від того, наскільки добре ви знаєте її смаки – що вона любить робити, носити, чи місця, куди вона любить ходити, чим захоплюється. 

Подарунки на День матері можуть бути для краси та здоров'я, для дому та рукоділля, спорту або відпочинку. 

Зазвичай, подарунки, які значать найбільше, саме ті, що потребують більше уваги, ніж великих зусиль.

Що можна подарувати на День матері? 

Чи полюбляє ваша мама сентиментальні подарунки, чи практичні гаджети, щоб полегшити домашні справи, чи повсякденні предмети, або лосьйони та креми, чи просто щось солоденьке?

Дивіться за своїм бюджетом: від невеликих частувань – до розкішних інвестиційних предметів. Ви можете бути щедрими або більш практичними, адже ніхто не знає вашу маму так, як ви. Тому ви обов’язково знайдете ідеальний подарунок, коли побачите його.

Подарунки для немовлят і мами

Молода мама буде у захваті, коли отримає подарунок для свого новонародженого малюка. Це може бути красивий комплект дитячого одягу для немовляти або оригінальний подарунковий бокс новонародженому.

Такі набори складаються з безлічі корисних речей – боді, шапочок, штанців, шкарпеток, рукавичок. Це корисний і практичний подарунок, оскільки дитячий одяг ніколи не буває надлишком. Також буде приємним елементом для фотосесії.

Іменні подарунки дітям та матусі

Молодій матусі сподобається іменний подарунок хлопчику або дівчинці – боді новонародженому з метрикою та іменем малюка. 

Порадіє мама і прикольним подарункам для дітей – іменний костюмчик або затишний іменний сліп з веселим принтом та дотепними написами.

Подарунки на День матері

Майбутні хрещені можуть купити набір до пологового будинку або чудовий хрестильний набір з крижмою у подарунок мамі та малюку. 

Однакові футболки фемілі лук «Мама та донька» – оригінальний та цікавий подарунок дитині та мамі у святковий день.

Надзвичайно зворушливим подарунком майбутній матусі буде футболка для фотосесії вагітних з принтом у вигляді ніжок крихітки. 

Цікаві подарунки мамі

Можна підібрати і кумедний подарунок на День матері. Наприклад, футболки з прикольними написами: «Супермама», «Мама на всі руки», «Тільки найкращих матусь підвищують до бабусь», «Мама завжди права».

У нашому каталозі можна вибрати також туніки та футболки для мами, яка годує немовля, з потішними написами: «I make milk» або «Molokozavod». 

Насправді немає нікого схожого на маму. Дайте їй знати, що вона найкраща для вас.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів