Оригінальний та іменний дитячий одяг від українського виробника - Happykids

Чудовий іменний одяг з принтами від українського виробника

Усю продукцію ми виготовляємо з сучасних якісних матеріалів. При нанесенні барвистих принтів на тканину використовується сучасне обладнання і новітні технології друку. В іменному одязі, зробленому на замовлення, ви і ваші діти, близькі в будь-якій ситуації почуватиметеся впевнено та вільно.

Український виробник HappyKids – це якість, яка заслуговує уваги

У каталозі представлений великий асортимент макетів, розроблених нашими дизайнерами. На його сторінках ви знайдете вироби з іменними малюнками, представлені в найрізноманітніших видах одягу: Комфортні базові колекції дитячого одягу з іменами.

Ексклюзивний унікальний товар магазину HappyKids

Нанесення імені, малюнка на дитячий одяг робиться повністю за вашими побажаннями. Ви можете вибрати будь-який шрифт, намалювати від руки, взяти за основу свій почерк, обрати стилізацію. Розмір, колір, рельєф, додаткові елементи – все це залежить лише від вашої фантазії. Можна доповнити ім'я написом, номером, картинкою, фотографією, візерунком.

Підтримуємо вітчизняні бізнеси

Всім, хто любить все незвичайне і хоче виділятися на загальному тлі – пропонуємо випробувати можливості нашого онлайн-конструктора! Вигадуйте та створюйте авторські макети, завантажуйте фото і картинки, пишіть смішні написи та зізнання в коханні вашим рідним та близьким!

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів