Хрещення малюка – що потрібно приготувати на хрестини - Happykids
Хрещення малюка – що потрібно приготувати на хрестини

Обряд хрещення – один із найважливіших моментів у житті людини, її духовне народження. Батьки знають, що хрестини – урочистий обряд, що складається з певних ритуалів. Саме тому так важливо правильно підібрати набір для хрещення, який дасть змогу витримати малечі всю процедуру без сліз та капризів. 

Хрестильні комплекти новонародженим

У такий важливий день батькам і хресним хочеться, щоб хрестини відбувалися красиво й урочисто, а хрестильний одяг повністю відповідав церковним канонам і передавав глибокий сенс таїнства. Зазвичай вбрання для малюка купують хрещені, однак можна придбати комплект для хрещення самим. Зараз усе більше батьків звертають увагу на спеціальні хрестильні набори для маленьких янголят.

Нарядні хрестильні набори для янголят

У нас ви можете знайти все, що потрібно для хрещення вашої дитини або майбутнього похресника: хрестильні набори та комплекти, хрестильні сорочки та сукні, крижми з натуральних тканин, зручні боді та шкарпетки, м’які шапочки з відворотом або вушками. У пригоді стануть чудові подарунки та аксесуари на хрестини: пелюшки та антиподряпки, іграшки, носочки та бантики з крильцями, затишні комбінезони. 

Усі моделі унікальні, розроблені нашими майстрами з особливою любов'ю. Для пошиття дитячого хрестильного одягу використовуються виключно натуральні бавовняні тканини, які приємні до тіла і не викликають алергічних реакцій. Усі внутрішні шви акуратно оброблені й не подразнюють ніжну дитячу шкіру.

Який потрібен хрестильний одяг

До занурення в купіль дитину також варто одягнути в зручний одяг, який легко зняти. Костюмчик має бути ошатним, оскільки фільмування здійснюється від самого початку обряду. Колір хрестильних виробів переважно класичний білий, може бути молочний відтінок. Колірна гама написів – біла, золота, срібна, блакитна. 

Хлопчикові на хрещення не заведено одягати головний убір, але найменшим батюшка часто дозволяє прикрити голову, особливо в холодний сезон. Зазвичай це шапочка із нейтральним написом або однотонна. 

Як вибрати розмір одягу для малюка на хрестини

Визначити правильний розмір одягу можна за допомогою таблиці на сторінці кожного товару. У ній зазначено, на який вік і зріст йде виріб, а також описано його основні параметри: довжина і ширина.

Наш одяг повністю відповідає вказаним розмірам, можна сміливо вибирати за зростом дитинки. Якщо новонародженому виповнилося повних 3, 6, 9 місяців і вага велика, краще взяти комплект на розмір більше. Для дітей старше 12 місяців потрібно брати розмір у розмір, без запасу.

Іменні набори для хрещення     

Дуже зручно, що можна вибрати готовий хрестильний набір або скомпонувати предмети одягу самостійно – визначитися з необхідними предметами комплекту, розміром, іменним написом, малюнком і підібрати все в єдиному стилі.

Хрещення має особливий духовний сенс для всієї родини. Адже ми дякуємо за диво народження та сподіваємося на Боже заступництво, яке вбереже немовля від негараздів і примножить його духовну силу при зустрічі з випробуваннями на життєвому шляху.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів