Готуємось до осіннього сезону: що одягати дитині на прогулянку - Happykids
Готуємось до осіннього сезону: що одягати дитині на прогулянку

Що одягати дитині на прогулянку восени

Зважайте не тільки на температурний режим та прогнози синоптиків, а й на загальні рекомендації щодо вибору осіннього одягу для дітей:

  • Обирайте речі, які легко одягати та знімати – з мінімумом ґудзиків, застібок, блискавок.
  • Одяг для осінньої прогулянки має складатися з трьох шарів – футболка, потім светр і щільні штани, третій шар – куртка або комбінезон.
  • Надавайте перевагу нижнім речам з натуральних матеріалів. Синтетика довше зберігає первинний зовнішній вигляд, але майже не дихає, отже, дитина може спітніти.
  • Зверніть увагу на посадку осінніх штанів – краще, якщо вони будуть на високій посадці або на лямках. У таких штанах спина буде закрита, навіть якщо малюк присідатиме під час гри.
  • Коригуйте одяг з урахуванням характеру дитини: схильного до спокійних занять малюка краще одягнути тепліше, рухливу дитину – легше.
  • Вибір одягу залежить і від віку дитини: малюка, який поки що не ходить або нещодавно навчився ходити, через меншу рухливість необхідно одягати на 1-2 шари тепліше, ніж непосидючу дитину 1,5 року і старше.
  • Не забудьте доповнити комплект осінньої екіпіровки шапочкою на зав’язках та рукавичками середньої щільності.

Осінній одяг для новонародженого

Батькам хочеться одягнути новонароджених тепліше – здається, що зовсім маленька дитина легко змерзне, нерухомо лежачи в колясці. З іншого боку, існує думка, що новонароджені мерзнуть менше, ніж дорослі, через вищу температуру тіла, і одягати їх можна так само, як себе.

Проте, організм немовляти ще не навчився адаптуватися до різкої зміни між кімнатною температурою та погодними умовами на свіжому повітрі. Тому одягати дитину восени слід за класичним правилом педіатрів: кількість шарів одягу має бути – як себе плюс один шар.

Що ще врахувати, збираючи новонароджену дитину на прогулянку:

  • Запасіться двома комплектами одягу для першого шару на різну погоду: боді з бавовни, трикотажний костюмчик з довгими рукавами або комбінезон.
  • Другим шаром одягніть на дитину конверт або теплий комбінезон. Міняйте кількість одягу в залежності від того, де малюк перебуватиме під час прогулянки – у слінгу шарів одягу може бути на один менше.
  • Перед холодною прогулянкою надіньте на коляску дощовик.
  • Стежте, щоб голівка та ніжки новонародженого залишалися в теплі: під шапочку надягайте чепчик, на ноги – колготки або шкарпетки.

Іменний одяг HappyKids – теплі набори та комплекти

Не звертайте уваги на прохання бабусь одягати дитину восени якомога тепліше і, навпаки, на поради використовувати мінімум одягу від занадто просунутих знайомих. Обидва варіанти – перегрів або переохолодження однаково небезпечні. Дотримуйтесь перевірених рекомендацій педіатрів, і будьте впевнені, що ваша дитина не замерзла і не перегрілася! А в нашому каталозі можна замовити готові комплекти дитячого одягу та створити чудові образи, де все ідеально пасує одне до одного.

Супутні товари

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів