Дитячий одяг для немовлят на перший Великдень - Happykids
Дитячий одяг для немовлят на перший Великдень

Великдень – це особлива подія. У цей світлий день батьки зазвичай намагаються одягнути свого малюка в особливий, красивий одяг. Що ж слід врахувати під час вибору вбрання на велике свято? У цій статті поділимося з вами найкращими ідеями одягу для новонароджених та усієї родини, ідеями для сімейних фото.  

Дитячий святковий одяг

Найкращим є одяг білого кольору. Гарне біле боді з фатиновою спідничкою для дівчинки або штанами для хлопчика стане ідеальним вибором для цього урочистого дня. 

Білий комбінезон з крильцями символізує чистоту і невинність новонародженої дитинки. Прикрасьте вбрання аксесуарами, як-от шапочка, бантик, пов’язка, шкарпетки з квіточкою або зайчиком. 

Перший Великдень – ідеї для сімейних фото

Якщо бажаєте додати трохи кольору у святкове вбрання, виберіть пастельні відтінки – світло-рожевий, блакитний або м'ятний. 

Ці ніжні кольори дитячих боді, сліпів та костюмів чудово поєднуватимуться з білими аксесуарами, підкреслять ніжність вашого малюка на сімейних фото.  

Для більш стильного і сучасного образу можна вибрати одяг на Великдень в блакитних і зелених тонах. Блакитний колір – символ неба, чистоти та гармонії. Зелений – колір природи та нового життя.  

Можете вибрати модний світшот для дівчинки або хлопчика, які надають образу м'якості та чудово пасують для створення святкового настрою.

Великодні подарунки немовлятам

Якщо віддаєте перевагу більш сучасному та стильному дитячому одягу для немовлят на Великдень, зверніть увагу на нові тренди. Деякі батьки обирають оригінальні іменні костюмчики, плюшеві чоловічки з капюшоном.  

Головне – підібрати вбрання, яке відповідатиме вашим вподобанням і надасть особливої чарівності вашому малюкові у святковий день. 

Важливість вибору приємних речей для дитини

Шкіра новонароджених дітей дуже ніжна та чутлива, тому важливо купляти дитячий одяг, який не викликає подразнення та алергічні реакції. 

Маленькі діти сприймають світ через власні відчуття – тож вибирайте речі з м'якими текстурами та приємними на дотик.

Боді, сліпи, костюмчики з натуральних тканин HappyKids – найкращий вибір для вашої дитини. Адже головне – це радість і захоплення посмішкою малюка. 

Подарунки на Великдень дітям та всій родині

Як приємно у перший Великдень малюка влаштувати сімейну фотосесію! У нашому магазині ви зможете придбати стильні футболки для всієї родини в стилі Family look. 

Красивий декор для фотосесії у приміщенні або на природі, потішні іменні іграшки, оригінальні пінетки, шкарпетки з крильцями та інші неймовірно красиві аксесуари додадуть вашому святу особливої пам’ятної атмосфери.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів