Набір 12 боді для фотосесій "Стрілочки" однотонний рожевий | HappyKids
Набір 12 боді для фотосесій "Стрілочки" однотонний рожевий  - 1
Набір 12 боді для фотосесій "Стрілочки" однотонний рожевий  - 2
Набір 12 боді для фотосесій "Стрілочки" однотонний рожевий  - 1
Набір 12 боді для фотосесій "Стрілочки" однотонний рожевий  - 2

Набір 12 боді для фотосесій "Стрілочки" однотонний рожевий

в наявності
2 250 грн
Додати аксесуари
Фатинова спідничка універсального розміру, 0-1 рік, довжина 15см. Вкажіть колір, який бажаєте в коментарі до замовлення.
Сума доплати
термін виготовлення 1-5 робочих дні

Боді для щомісячної фотосесії вашої дитини. Роби красиві фото першого року життя малюка.

Оригінальні якісні боді для фотомалюка в перший рік його життя залишать безцінні спогади про кожен місяць новонародженого! Створюй новий образ на кожну домашню фотосессію, доповнюючи боді аксесуарами, що ідеально підходять один до одного і прикрашають малечу.

Купуй річний запас боді та отримуй вигідну ціну! При купівлі 12 боді - шкарпетки в подарунок!

Довжина рукава боді
  • Довгий
  • Короткий

 

Унікальний набір боді для фотосесій «Стрілочки» складається з 12 виконаних в одному стилі предметів одягу, але різних за розміром. Кожен з яких призначений для певного місяця, і тому чудово виглядатиме на дитині, а вона буде почуватися в кожному з них максимально комфортно.

Усі боді для фотосесій «Стрілочки» мають короткий рукав та застібаються знизу на дві зручні заклепки. А спереду вони прикрашені ошатним золотистим написом англійською мовою, що говорить про те, скільки місяців виповнилося вашому чаду. Доповненим витонченою стрілочкою.

Ну а для того, щоб зробити вигляд малюка ще більш ідеальним, до боді для фотосесій «Стрілочки», можна докупити носочки, що відповідають за стилем, і які чудово доповнять його зовнішній вигляд. Також, такий набір з 12 боді, стане чудовим подарунком малюкові та його батькам, з боку родичів, друзів та близьких людей. Відмінна якість гарантована!

Одиниця виміру
комплект
Вкажіть стать
дівчинка
11042
set-strilochki rozhevui
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається