Боді "Мій Перший Новий рік" з льодяником

в наявності
295 грн
Додати аксесуари
Розмір штанів відповідають розміру боді/футболки, колір підбирається під товар, що на фото
Розміри 0-3, 3-9 міс. Корір та розмір підбирається до основого одягу.
Розмір відповідає розміру боді/футболки, колір підбирається під товар, що на фото
Сума доплати
1-3 робочих дні

Боді з написом " Мій Перший Новий рік" з льодяником - це найкращий подарунок для вашого маленького скарбу на свята.

Наші боді виготовлені з найкращих матеріалів, що забезпечує комфорт та безпеку вашої дитини.

Зверніть увагу, що ціна вказана лише за один боді.

Ви можете додати до образу вашого малюка милі штанці, шкарпетки, шапочку, бантик або лосини зі спідничкою.

Розмір
  • 62(0-3міс.)
  • 68(3-6міс.)
  • 74(6-9міс.)
  • 80(9-12міс.)
  • 86(12-18міс.)

Ми використовуємо лише якісні натуральні тканини. Матеріал: бавовна 100% інтерлок

Напис: сертифікована термоплівка (не облазити, не тріскається, легко доглядається).

Догляд: прання при 30-40 градусах, можна в пральній машині без інтенсивних обертів. Можна прасувати праскою (на звороті виробу)

Основні характеристики нашого боді з написом "Мій Перший Новий рік" з льодяником:

• Зручність та комфорт: Наші боді зроблені з м'якого та дихаючого матеріалу, який надає комфорт вашому малюку протягом усього дня.
  • Якість матеріалів: Ми використовуємо тільки якісні матеріали, які зберігаються в ідеальному стані навіть після численних прань.

Цей милий та комфортний одяг стане ідеальним вибором для створення незабутніх сімейних фото та теплого святкового настрою.

Одиниця виміру
боді
Вкажіть стать
дівчинка
хлопчик
11261
bodi
Немає відгуків

Можливо вам також сподобається