Чоловічки та сліпи | Інтернет-магазин дитячого одягу HappyKids

Чоловічки (сліпи)


Чоловічки для хлопчиків

Чоловічки та сліпи для хлопчиків замінюють повзунки, сорочечки та шкарпетки одночасно. Чоловічки для хлопчиків українського виробника HappyKids дуже зручні та приємні для шкіри малюка, не ускладнюють рухів.

Чоловічки для новонароджених хлопчиків

Красиві чоловічки для хлопчиків забезпечать малюкові комфорт, нічого не буде тиснути або натирати. 

Трикотажні чоловічки для новонароджених хлопчиків з довгим рукавом і повністю закритими ніжками чудово підходять для перших днів життя. 

В нашому магазині пропонуємо купити чоловічки для хлопчика різних моделей. Рукава сліпа можуть бути різної довжини, ручки і ніжки – відкриті або повністю закриті.

Чоловічки для новонароджених хлопчиків дають змогу легко поміняти підгузок, просто розстебнувши кнопки, не роздягаючи малюка, зберегти тепло животика і спинки.

Чоловічки для хлопчиків – зручність та функціональність

Чоловічки та сліпи для хлопчиків можуть бути з різним розміщенням кнопок, що дає змогу швидко їх застебнути, не турбуючи зайвий раз малюка.

Влітку в таких сліпах можна спати і гуляти, а взимку – одягати зверху теплого чоловічка для хлопчика костюмчик або комбінезон. 

Для спекотної погоди гарні чоловічки з коротким рукавом і манжетами на щиколотках. Новонародженому хлопчику буде комфортно, і чоловічок не одразу стане замалим для крихітки, що швидко росте.

Теплі чоловічки для хлопчиків HappyKids

Теплі чоловічки для хлопчиків можна одягати як для сну, так і для повсякденного носіння. Особливо зручно для прогулянок. 

Уклавши малюка в коляску, та ще й одягнувши зверху теплого чоловічка кілька шарів одягу, ви можете не турбуватися, що сліп, на відміну від сорочечки, може збитися, закрутитися або задертися.

Велика кількість красивих моделей чоловічків для новонароджених вражає і не залишить байдужими батьків. На останніх термінах вагітності, знаючи стать малюка, вже можна запасатися сліпами та чоловічками.