Набір 12 боді для фото по місяцях "Я зростаю" для дівчинки | HappyKids

12 боді по місяцях дівчинці


Пропонуємо купити набір 12 боді по місяцях дівчинці – це дуже вигідна пропозиція. Дитяче боді – вид одягу для немовлят, який закриває верхню частину тіла та застібається на кнопки або липучки знизу. Боді з'явилися в 90-х роках минулого століття та швидко завоювали велику популярність завдяки простій і зручній конструкції.

Набір 12 боді по місяцях дівчинці

Набір боді по місяцях зручний тим, що для дівчинки кожного місяця вже є зручне затишне боді – різних кольорів, з яскравими цифрами. Боді не тисне на тіло, його зручно одягати та застібати. Кнопки, застібки або ґудзики розташовуються між ніжок, у деяких моделях – додатково на плічках. Вони дають змогу легко одягнути боді та не дають йому розстебнутися, коли дитина перевертається.

Іменні боді по місяцях дівчинці HappyKids

Серед основних переваг дитячих боді по місяцях для дівчинки можна відзначити:

  • Швидка зміна підгузка – потрібно тільки розстебнути нижню частину боді, дитину не потрібно роздягати.
  • Новонародженій дівчинці тепло – боді з довгим рукавом не дасть їй замерзнути.
  • Під час сну або на прогулянці тіло буде повністю вкрите, навіть якщо вона скине ковдру.
  • Восени та взимку дитяче боді для дівчинки можна доповнити повзунками або колготками, в теплу пору року достатньо шкарпеток.

Святкові набори боді по місяцях для фотосесії

З розвитком соціальних мереж у наше життя міцно увійшли деякі цікаві речі. Наприклад, щоразу красиво знімати свою маленьку дівчинку в боді по місяцях, а в рік зробити колаж і подивитися, як же вона змінювалася за цей період. Не обов'язково для інсти, а й просто для домашніх колажів або постерів у єдиному стилі на пам'ять.

До комплектів боді по місяцях дівчинці можна замовити фатінову спідничку, гарний бантик або інші аксесуари. Влаштовуйте оригінальні фотосесії вашої маленької дівчинки в іменних боді з цифрами, на фоні улюбленої іграшки, щоб було видно, як зростає ваша маленька принцеса.