Ідеї для подарунків для дітей, іменні футболки із принтом | HappyKids

Ідеї для подарунків


У нашому інтернет-магазині Happykids ми зібрали для вас цікаві ідеї подарунків на хрестини малюка, на день народження дитини, будь-яке свято. Радимо скористатися нестандартними ідеями для подарунків на день народження татові та мамі малечі, для дідуся та бабусі. 

Ідеї для подарунків на хрестини 

На тканину можна нанести будь-який напис, який бажаєте! У каталозі представлені різні дизайнерські моделі боді та футболок з барвистими малюнками та потішними написами. Це чудова ідея подарунка на хрестини – вам залишається лише вказати ім'я малюка, і таке боді відразу стає оригінальним подарунком для немовлят, таким, якого більше немає ні в кого!  

Ідеї для подарунків на день народження

Унікальний дизайн і прикольні написи завжди піднімуть настрій і стануть гарним подарунком на хрестини для немовлят та батьків, дідусів та бабусь. Ось для натхнення тематика та ідеї написів для подарунків на день народження:

  • Ім'я або ласкаве прізвисько малюка – «Алінка-мандаринка», «Моє сонечко», «Мамине щастя».

  • Патріотична символіка – «Я українець».

  • Музичні уподобання – «Гарно співаю».

  • Гумористичні фрази – «Не чіпай, а то укушу», «Малюк-2023».

  • Автомобільна символіка, імена відомих спортсменів.

  • Футболки для всієї родини familylook – «Ми банда», для кожного члена сім'ї : «Це мама», «Це тато», «Це я».

Подарунки для немовлят Happykids 

Дитяче боді на замовлення з оригінальним написом – чудова ідея для подарунка на день народження малюку або хрестини. Безперечно, в будь-якому дитячому магазині можна знайти величезний асортимент одягу для новонароджених, купити гарні подарунки для немовлят. Однак таких прикольних боді або футболок у звичайних магазинах ви не зустрінете.