Боді-вітання для дітей та батьків | Інтернет-магазин HappyKids

Боді-привітання


Боді-вітання приємно замовити з нагоди будь-якого свята – перший день народження малюка, день народження мами або тата, новорічні або різдвяні свята, сімейні урочистості.

Боді-вітання для малюка та усієї сім’ї

В інтернет-магазині HappyKids українського виробника іменного одягу для малят та їх батьків вибір моделей сліпів та боді для привітання настільки різноманітний, що ви завжди зможете підібрати щось цікаве. Вам не доведеться стурбовано шукати ідеї подарунків – гарні боді-вітання з оригінальними написами чудово розв’язують проблему пошуку влучного презенту.

Універсальний подарунок – боді-вітання HappyKids

Дитячі боді-привітання можна замовити з довгими або короткими рукавчиками, різних кольорів, у будь-якій комплектації, з різноманітними побажаннями. Напис та принт на боді-вітанні може бути виготовлено за вашим ескізом:

  • Теплі слова почуття до малюка.

  • Позитивні побажання та зображення милих тваринок.

  • Боді-привітання з цифрами – з народження дитини та по місяцях.

  • Слова любові та вітання до бабусі та дідуся.

Боді-вітання стане гарним подарунком, який підійде практично для будь-якого випадку життя. Звичайно, навіть простий зручний одяг приємно отримати в подарунок. Але погодьтеся, що боді-вітання лише тоді принесе невимовний захват і радість, коли вони створені з теплом та увагою.